Over mij

Simone Kuijper bewindvoerder Curavi

Curavi is een kantoor wat zich richt op financiële zorgverlening en biedt ondersteuning bij de financiële administratie van particulieren in de regio noord-holland. Het kantoor is opgericht door Simone Kuijper, die jarenlang ervaring heeft in de financiële sector en sinds enige jaren werkzaam is als bewindvoerder. Het kantoor richt zich op persoonlijke aandacht en kwaliteit en hanteert een individuele benadering waarbij de specifieke wensen en behoeften van de klant centraal staan. Curavi betekent “zorgen voor” in Latijn en dat is precies wat het kantoor doet door zorg te dragen voor de financiën van de betrokkene op een verantwoorde manier.

Als professioneel bewindvoerder bieden wij financiële hulp aan mensen die moeite hebben met het regelen van hun financiën of vastlopen in de complexiteit van onze maatschappij. Het doel van beschermingsbewind is om ervoor te zorgen dat de financiën van de betrokkene op een verantwoorde manier worden beheerd. Dit kan tijdelijk zijn, bijvoorbeeld in geval van ziekte of schulden, of permanent, zoals bij mensen met een beperking, dementie of een psychische aandoening.

Naast bewindvoering bieden wij budgetbeheer aan, dat is geschikt voor iedereen die hulp wil bij zijn of haar financiën. Na aanmelding maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek en bespreken je financiële situatie. Budgetbeheer is vergelijkbaar met bewindvoering, het verschil is dat er bij budgetbeheer geen tussenkomst nodig is van de kantonrechter. Bij budgetbeheer nemen wij je financiële administratie over. Wij controleren inkomsten, betalen rekeningen en vragen eventuele toeslagen aan. Budgetbeheer is meestal tijdelijk. Het stopt zodra je geldzaken weer in orde zijn. Maar het kan ook blijvend zijn wanneer het je meer rust geeft als je geldzaken worden beheerd.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.