Logo bewindvoerder Curavi

Over mij

Simone Kuijper bewindvoerder Curavi

Curavi is een kantoor wat zich richt op financiële zorgverlening en biedt ondersteuning bij de financiële administratie van particulieren in de regio Heiloo, Alkmaar, Bergen, Castricum, Limmen, en Egmond. Het kantoor is opgericht door Simone Kuijper, die jarenlang ervaring heeft in de financiële sector en als bewindvoerder. Op dit moment werkzaam als Sociaal Raadslid waarbij ik inwoners ondersteun met vragen over sociale zekerheid, financiën, belastingen, arbeidsrecht, huurrecht, vreemdelingenrecht, personen- en familierecht, onderwijs en consumentenzaken. 

Curavi richt zich op persoonlijke aandacht en kwaliteit en hanteert een individuele benadering waarbij de specifieke wensen en behoeften van de klant centraal staan. Curavi betekent “zorgen voor” in Latijn en dat is precies wat het kantoor doet door zorg te dragen voor de financiën van de betrokkene op een verantwoorde manier.

Sommige levensgebeurtenissen kun je niet voorkomen en kunnen financiële consequenties hebben. Het is dan zaak om grip te krijgen op de situatie zodat financiële problemen kunnen worden voorkomen of worden opgelost. Door middel van financiële coaching bieden wij ondersteuning en het doel is om ervoor te zorgen dat de financiën zelfstandig worden beheerd.   

Na aanmelding maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek en bespreken je financiële situatie. Financiële coaching is meestal tijdelijk. Het stopt zodra je geldzaken weer in orde zijn. Maar het kan ook blijvend zijn wanneer het je meer rust geeft als je doorlopende ondersteuning wenst. 

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.